Onze diensten

Waar kunnen we mee helpen?

Almere City Jobs levert niet alleen kandidaten van het hoogste niveau. Als jij op zoek bent naar (extra) spelers voor je team, helpen wij je graag de juiste match te maken. Als betrouwbare, allround HR-partner geven wij graag advies en bieden wij een oplossing op maat. Wij kunnen helpen met de volgende diensten:

Direct geholpen

Een van onze accountmanagers spreken over onze diensten of direct een offerte aanvragen?
Uitzenden en detacheren

Uitzenden en detacheren

Met uitzenden en detacheren zorgen wij dat je snel de juiste kandidaat heb. Voor korte of lange termijn. Alle financiële zaken en administratie? Die regelen wij ook!

Online uitzenden en verlonen

Online uitzenden en verlonen

Online uitzenden automatiseert het werving en selectieproces via een online tool om kosten te drukken. Alle voordelen van uitzenden. Met minder kosten.

Werving en selectie

Werving en selectie

Wil je personeel wel graag in eigen dienst nemen, maar heb je moeite om de juiste mensen te vinden? Dan helpen wij graag bij de zoektocht met onze werving & selectie.

Vacatures schrijven

Vacatures schrijven

Heb je moeite om je vacature zo pakkend te schrijven dat het aantrekkelijk is voor de doelgroep van de vacature? Wij kunnen helpen!

Stage en bemiddeling

Stage en bemiddeling

Op zoek naar de ideale stagiair? Door onze banden met het lokale onderwijs kan Almere City Jobs helpen bij het vinden van een passende stagiaire.

Verder nog vragen?

Verder nog vragen?

Heb je vragen of wil je een keer een kop koffie drinken en het met ons over één van onze diensten hebben? We komen graag langs.

Direct geholpen

Een van onze accountmanagers spreken over een van onze diensten of direct een offerte aanvragen?

"Wij kwamen met elkaar in contact via Almere City FC en hebben elkaar kort daarop persoonlijk gesproken. Binnen 24 uur na dit gesprek hadden wij extra hulp in ons magazijn. Het contact met Almere City Jobs is erg fijn, persoonlijk en snel”

Barry - Efulfilment Europe

Langskomen?

Bel ons om een afspraak te maken!
+31(0)88 522 00 36

Of stuur ons een mail!
info@almerecityjobs.nl

Onze topwerkgevers