Vacatures schrijven - Almere City Jobs

Vacature schrijven

Moeite met het schrijven van een pakkende tekst?

Lastig om de juiste woorden op papier te zetten, een pakkende tekst te schrijven of de functie in woorden op papier te zetten? Dan kunnen wij helpen met het schrijven van de juiste tekst zodat je de vacature zelf kan plaatsen op je website en andere kanalen. Een extra push nodig? Wij delen de vacature kosteloos op onze website en de sollicitanten sturen we naar je door! 

Een professionele tekst

Wij gaan een goede inventarisatie maken van wat je precies zoekt en kan bieden voor een nieuwe medewerker. Tijdens een persoonlijk gesprek gaan wij meerdere vragen stellen om zo achter de juiste informatie te komen. Wat vind je een belangrijke karaktereigenschap van de ideale kandidaat, hoe zit een werkdag eruit, wat maakt het bedrijf uniek, hoe is de teamsfeer en nog veel meer! Maar wij stellen ook vragen over de arbeidsvoorwaarden en eventuele aanvullende criteria. Zo zorgen wij dat alle belangrijke informatie in de vacature verwerkt is, dit vergroot de kans op sollicitanten enorm.

Hoe gaat het proces te werk?

Stap (Telefonische) afspraak
Stap Volledig ontzorgd
Stap Controle
Stap Klaar!

Allereerst gaan wij een afspraak maken. Dit kan persoonlijk of telefonisch. Dit gesprek duurt maximaal 30 minuten. Wij gaan tijdens dat gesprek in kaart brengen waar het bedrijf voor staat en stellen in dit gesprek de juiste vragen om alle informatie boven te krijgen. 

Wij gaan vervolgens aan de slag met een ervaren vacature tekstschrijver om de juiste tekst op papier te krijgen. 

Als wij het concept afhebben sturen wij deze via e-mail naar je toe en heb je de kans om de tekst door te lezen. Dan plannen we een telefonische afspraak in om (eventuele) aanpassingen te verwerken en verwerken wij dit in 1 correctieronde. 

Wij sturen je de laatste versie van de vacature via e-mail. Alle rechten liggen bij jou, dus je kan de vacature overal plaatsen. Wil je een extra kanaal? Dan plaatsen wij de vacature kosteloos op de website van Almere City Jobs. Krijgen wij een sollicitatie, dan sturen wij die (ook kosteloos) door! 

Direct geholpen

Een van onze accountmanagers spreken over een vacature laten schrijven of direct een offerte aanvragen?