Uitzenden en detacheren

Wanneer kies je voor uitzendkrachten?

Kom je handen tekort in drukke dagen of bij langdurige ziekte? Dan heb je mensen nodig die snel inzetbaar zijn, een minimale inwerktijd nodig hebben en maximaal rendement opleveren. Almere City Jobs kan putten uit een ruim bestand werknemers van mbo-, hbo- of universitair niveau en met of zonder werkervaring. Door zorgvuldige screening garanderen wij ambitieuze kandidaten die van aanpakken weten en bereid zijn om hard te werken. Een visitekaartje voor jouw bedrijf.

Inzichtelijk uitzendproces

Almere City Jobs heeft het uitzendproces door de jaren heen geoptimaliseerd om het zo inzichtelijk mogelijk te maken. Met een persoonlijke inlogcode heb je toegang krijgen tot een persoonlijke digitale omgeving in onze planningsapp. Hier vind je alles terug over de voortgang en de planning van elk project. Zo kan je zeven dagen per week, 24 uur per dag volgen wie waar en wanneer gepland staat. 

Liever persoonlijk contact? Dan kan je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

NBBU

Almere City Jobs is (via Recruit a Student) als uitzendbureau aangesloten bij de NBBU (de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen). Deze brancheorganisatie stelt hoge kwaliteitseisen aan bijna 1000 arbeidsbemiddelaars. In 2014 trad de nieuwe NBBU-cao voor uitzendkrachten in werking waarbij een goede balans tussen flexibiliteit en zekerheid wordt geboden. Deze nieuwe NBBU-cao handelt naar de afspraken uit het sociaal akkoord en de nieuwe Wet werk & zekerheid. Mede dankzij de NBBU kunnen wij garant staan voor onze kwaliteit.

Wat is het verschil tussen uitzenden en detachering?

Bij uitzenden zorgen wij voor de perfecte kandidaat en laten het inwerken daarna verder aan jou over. Wanneer je voor detachering kiest, regelt Almere City Jobs de trainingen van de kandidaten en dragen wij de verantwoordelijkheid voor het begeleiden van de kandidaten in het geval dat zij tegen problemen aanlopen. 

Waarom uitzenden?

Stap Tijd besparen?
Stap Volledig ontzorgd
Stap Gemotiveerde werknemers
Stap Neem contact op

Allereerst is het werken met Almere City Jobs tijdbesparend. Geen cv’s meer doorspitten, kandidaten afwijzen of referenties checken. Wij nemen de werving en selectie op ons en sturen alleen de beste kandidaten voor de functie.

Onze uitzendkrachten zijn flexibel inzetbaar zodat je de mogelijkheid heb om de werknemers alleen in te zetten wanneer je hen werkelijk nodig heb. Je zit niet vast aan een vast contract en betaalt dan ook alleen de werkelijk gewerkte uren. Almere City Jobs verzorgt de verloning van de uren en de begeleiding van de kandidaten.

Daarnaast willen onze werknemers graag relevante werkervaring op doen in het bedrijfsleven. Zij zijn gemotiveerd, intelligent en leergierig. Onze uitzendkrachten hebben een goede werkmentaliteit en er bestaat natuurlijk een mogelijkheid dat een medewerker doorgroeit tot vaste kracht binnen jouw bedrijf. Je bespaart zo kosten voor het inwerken en vinden van nieuwe vaste medewerkers.

Ben je geïnteresseerd in een uitzendkracht? Dan kan je altijd contact met ons opnemen. Vul het contact formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om uw vragen te beantwoorden.

Direct geholpen

Een van onze accountmanagers spreken over uitzenden of direct een offerte aanvragen?