Online uitzenden & Verloning - Almere City Jobs

Online uitzenden en verloning

Wanneer kies je voor online uitzenden?

Alleen de gewerkte uren van de uitzendkracht betalen, het kan met onze online uitzendformule. Tijdens een periode van 1 jaar heb je geen verplichtingen of risico met ziekteverzuim en betaal je dus alleen de werkelijk gewerkte uren.

Wat is online uitzenden?

Met online uitzenden kies je ervoor de werving & selectie door Almere City Jobs uit te laten voeren op basis van een geautomatiseerd online platform. Wij brengen de gewenste werknemer(s) juridisch gezien bij ons onder. Wij maken de arbeidsovereenkomsten op orde, zorgen voor een correcte loonuitbetaling en nemen al het werkgeversrisico op ons. Zo bespaar jij tijd en geld.

De bij ons ondergebrachte werknemer kan elk moment van de dag inzicht krijgen in de eigen arbeidsovereenkomst, loonspecificatie, uitbetaling en arbeidsrechtelijke vragen. En ook heb je via het digitale platform 24 uur per dag inzage in de periodieke kosten en beschikking over de managementinformatie.

Voordelen op een rijtje

Online uitzenden bij Almere City Jobs brengt verschillende voordelen met zich mee. Veel werkzaamheden worden voor u gedaan waardoor u kostbare tijd bespaart. Dit zijn uw voordelen als u het online uitzenden door ons laat doen:

  • U ontvangt alleen een factuur voor het totaal aantal gewerkte uren.
  • Geen verplichtingen of risico met betrekking tot ziekteverzuim
  • Arbeidsovereenkomsten, uitbetaling en loonspecificaties worden door Almere City Jobs verzorgd
  • Online toegang tot managementinformatie 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Leuke extra’s als korting op uitzendtarieven

Liever telefonisch contact? Vul dan ons bel-mij-terug formulier in.

Direct geholpen

Een van onze accountmanagers spreken over online uitzenden of direct een offerte aanvragen?