Stage & Bemiddeling - Almere City Jobs

Stage en bemiddeling

De ideale stagiair

Almere City Jobs is dagelijks op zoek naar talenten die werkervaring op willen doen. Als bemiddelingsbureau kunnen wij snel inspelen op de vraag naar stagiairs. Onze grote, up-to-date database zorgt voor een constante stroom aan gemotiveerde, hardwerkende werknemers. Almere City Jobs heeft de kennis én de studenten in huis om die voor je te vinden. Wij hebben het kaf van het koren al voor je gescheiden

Perfecte match

Door onze landelijke dekking en ruime praktijkervaring garanderen wij een student die de door jou gewenste kwaliteiten, kenmerken en interesses bezit en binnen jouw bedrijfscultuur past. Tijdens de stage begeleiden wij de studenten intensief wat je tijd bespaart en optimaal rendement oplevert.

Almere City Jobs is in veel verschillende branches actief, van de zorg, ICT, techniek tot automotive, logistiek, zakelijke- en financiële dienstverlening. Daarom is er altijd wel een student die binnen jouw bedrijf past. Meer weten over hoe wij onze talenten vinden, hoe we talent binnen jouw onderneming kunnen inzetten en wat jouw onderneming nodig heeft? Vraag meer informatie aan via een vrijblijvende offerte. 

Waarom Almere City Jobs?

Almere City Jobs gelooft in talent. Maar talent alleen werkt niet. Het moet verder ontwikkeld worden om er de vruchten van te plukken. Onze talentvolle studenten willen zich ontwikkelen, hun kwaliteiten in praktijk brengen en nieuwe vaardigheden verkrijgen. Jouw organisatie als bakermat van talent in de vorm van een bijbaan of stage. Wij halen voor jou het talent van morgen vandaag in huis, zodat het zich bij jou verder kan ontplooien.

Almere City Jobs is gespecialiseerd in het zoeken en plaatsen van studenten bij verschillende bedrijven. We zijn in vrijwel alle branches actief en vinden gegarandeerd een passende stagiair voor jouw organisatie. Wie weet heeft de stagiair zelfs de potentie om door te groeien en een toekomstig medewerker binnen jouw bedrijf te worden.

Ben je geïnteresseerd in een gemotiveerde en hardwerkende stagiair? Of heb je nog vragen? Vul dan het bel-mij-terug formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct geholpen

Een van onze accountmanagers spreken over werving & selectie of direct een offerte aanvragen?