Werving & Selectie - Almere City Jobs

Werving en selectie

Eerst uitzenden, dan overnemen

Wil je liever iemand direct in eigen loondienst nemen? Dan heb je ook de mogelijkheid dat wij de werving en selectie op ons nemen. Wil je eerst een periode de kandidaat op de proef nemen? Je heb altijd de mogelijkheid om een kandidaat eerst via een uitzendtraject te laten starten. Ben je daarna tevreden, dan zijn er mogelijkheden om de kandidaat over te nemen.

Prijs en kwaliteit

Je betaalt voor de service en kwaliteit die Almere City Jobs te bieden heeft. Almere City Jobs vindt het belangrijk dat hun relaties beschikken over goede kandidaten. Wij stellen je alleen kandidaten voor die wij uitvoerig hebben getest en gesproken. Gedurende dit proces kijk je natuurlijk met ons mee. Jij bent uiteindelijk degene die bepaalt met welke kandidaten je wilt werken en welke kandidaten je beter wilt leren kennen. Een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding is bij ons gegarandeerd. Doordat er dagelijks verschillende interessante cv’s binnenstromen, kunnen wij ervoor zorgen dat bedrijven in een korte tijd aan kundige kandidaten worden voorgesteld.

Garantie voor succes

Jouw vakkennis in combinatie met onze database is een garantie voor een snel en efficiënt werving-en-selectietraject. Als je meer wilt weten of vragen heb, brengen wij je graag in een persoonlijk gesprek op de hoogte. Je kunt het bel me terug formulier invullen op onze website. Een van onze recruiters neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om een persoonlijke afspraak te maken.

Is er per direct talent nodig voor jouw organisatie? Wil je misschien meer weten over hoe je met jouw doelgroep in contact kan komen? Neem dan contact met ons op. Wij maken je wegwijs in de wereld van de talentenwerving, bieden inzicht in de tarieven en wat dit op zowel korte als lange termijn kan opleveren voor jouw bedrijf.

Direct geholpen

Een van onze accountmanagers spreken over werving & selectie of direct een offerte aanvragen?